* TÉL * online minitanfolyam

White_Snowflake_Christmas_Ornament_PNG_ClipartWhite_Snowflake_Christmas_Ornament_PNG_ClipartWhite_Snowflake_Christmas_Ornament_PNG_Clipart

 

 

* TÉL * online minitanfolyam
– mondókagyűjtemény és színezők – 

 

Mit kapsz az online minitanfolyamon?

 

 

check2-48x60 14 téli mondóka (pdf-ben letölthető szövegek és a zárt oldalon – online – korlátlanul hallgatható hangfájlok + online korlátlanul megtekinthető 3 videoklip)

check2-48x60 16 színező 4 mondókához (pdf-ben letölthető)

 

 

Flaticon_24497


a * TÉL * online minitanfolyam ára: 1.690 Ft

 

 

smiley3-53x60

 

 

Mi a teendőd, ha szeretnéd megkapni a mondókagyűjteményt és a színezőket?

A megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot és utald át az árát. A megrendelésedre válaszként kapsz egy e-mailt a fizetési információról. Amint megérkezett a befizetésed, linket és jelszót kapsz e-mailben, amivel elérheted a mondókagyűjteményt (pdf-ben letölthető és online hallgatható-nézhető), valamint a színezőket (pdf-ben letölthető).

Rendeld meg MOST a * Tél * online minitanfolyamot az alábbi űrlap kitöltésével: 

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

Teljes neved*
E-mail címed*
E-mail címed még egyszer (ahová a jelszót kéred!)*
Számlázási címed (név/cégnév, irányítószám, település, utca, házszám)*
Kedvezménykód (ha kaptál)
Feliratkozol az otthonDALOLÓ hírlevelére?*
Elfogadod az adatkezelési irányelveket?*


Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló, 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló, 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében, az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (dalolo[kukac]dalolo.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Daloló Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társasággal kötöd (8600 Siófok, Wesselényi u. 25/2. Cj: 14-06-308230).

Fizetési feltételek:
Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat és a proforma számlát.
A fizetési határidő 8 nap.
Adatkezelési tájékoztató: http://otthondalolo.hu/adatvedelmi-tajekoztato/.