MikulásDALOLÓ CD + online minitanfolyam

 

santa-claus_jó

 

 

MikulásDALOLÓ CD + online minitanfolyam

 

 

 

 

Ezt kapod a MikulásDALOLÓ online minitanfolyamon:

 

 

 check2-48x60  Mikulás-dalok hangfelvételen (szólóének, zongorakíséretes ének, furulya): a zárt oldalon online korlátlanul hallgatható hangfájlok

 

check2-48x60  Mikulás-dalok videón (ölbeli játék és zongorakíséretes énekek): a zárt oldalon online korlátlanul megnézhető felvételek

 

 check2-48x60 a dalok szövegei  (pdf-ben is letölthető szövegek)

 

 check2-48x60  az összes dal (12) CD-n is megvásárolható! (2.500 Ft-ért, INGYENES belföldi postázással)

 

Íme, a CD-tok:

MikulásDALOLÓ_CD

 

smiley3-53x60

 

 

Mi a teendőd, ha szeretnéd megkapni a MikulásDALOLÓ online minitanfolyamot (vagy CD-t)? 

A megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot, és utald át a minitanfolyam árát. A megrendelésedre válaszként kapsz egy e-mailt a fizetési információról. Amint megérkezett a befizetésed, linket és jelszót kapsz e-mailben, amivel elérheted a MikulásDALOLÓ online minitanfolyamot. Ha CD-t rendelnél, az online felülethez akkor is kapsz bejelentkezési adatokat (amint megjött az utalásod). 

 

a MikulásDALOLÓ online minitanfolyam ára: 1.700 Ft,

ha CD-n is kéred (INGYENES postázással), akkor 2.500 Ft

 

 

 

single_19

 

 

 

Rendeld meg MOST a MikulásDALOLÓ online minitanfolyamot az alábbi űrlap kitöltésével: 

 

 

 

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló, 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló, 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében, az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (dalolo[kukac]dalolo.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Daloló Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társasággal kötöd (8600 Siófok, Wesselényi u. 25/2. Cj: 14-06-308230).

Fizetési feltételek:
Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat és a proforma számlát.
A fizetési határidő 8 nap.
Adatkezelési tájékoztató: http://otthondalolo.hu/adatvedelmi-tajekoztato/.