Külföldön vagy kismama?

Szeretnél boldog gyermekkort varázsolni a Kincsednek „idegenben”?

 

Énekelj neki! Játssz vele! Nevessetek jó sokat!

 

 • Az otthon falain kívül nem hallotok magyar szót?
 • Nem tudod magyar bölcsődébe/óvodába adni a gyermeked, pedig így tervezted?
 • Nem tudod magyar nyelvű baba-mama klubba, főleg nem zenefoglalkozásra vinni, pedig fontosnak tartanád?
 • Félsz, hogy – bármennyire is törekszel rá – nem fogod tudni MAGYAR érzelművé is nevelned az utódodat?
 • Mondd csak, hiányoznak az otthoniak?
 • Ott, ahol éltek, minden szép, mégis, minden valahogy „nagyon MÁS”? Hiányzik valami megfoghatatlan, valami olyasmi, amit az emlékeidben és a szívedben őrzöl a gyermekkorodról, az ünnepek hangulatából, az ízekből, a színekből, a hangulatokból?
 • Kénytelen vagy elismerni, hogy valójában magányos vagy a négy fal között?
 • Szeretnél feltöltődni? Szeretnél új élményeket? Vágysz a hétköznapi csodákra?

 

Hadd segítsek neked!

 

otthonDALOLÓ – ÉLMÉNYZENE a családodban,
Daloló Gábor Adával

 

 

 • Tudod, mi az a legegyszerűbb mód, amivel mosolyt csalhatsz a gyermeked arcára?
 • Tudod, mit tehetsz azért, hogy felvidítsd, ha éppen rossz a kedve?
 • Tudod, hogyan zökkentsd ki a hisztiből, ha épp sehogy sem találja a helyét ott, ahol vagytok?
 • Tudod, hogyan csendesítsd le egy kimerítő, izgalmas nap után?
 • Tudod, hogyan gyógyítsd meg a bibiket?
 • Tudod, mivel ringasd álomba?

 

Én mindezt tudom, és örömmel megtanítom neked!

 

Mondd csak, te tudod:

 • mivel ösztönözheted a beszédre, a szavak szép kiejtésére a gyermeked?
 • mivel segítheted a mozgásfejlődését?
 • mivel teheted még erősebbé a kettőtök közötti szeretetkapcsolatot?
 • mivel veheted rá Apát, hogy ezentúl örömmel lásson hozzá a pelenkázáshoz is, ne csak a sétáltatáshoz?
 • mivel ösztönözheted a nagyobb testvért, hogy játsszon a kicsivel?

 

Ők már tesztelték az otthonDALOLÓ online énektanfolyamot:

 

Dr. Lundqvist AnettDr. Lundqvist Anett Vivien:

Mi külföldön élő magyarok vagyunk, ráadásul a férjem svéd. Elsősorban ezért voltam kíváncsi az otthonDALOLÓ tanfolyamra, mert nem hallunk magyar szót, nem tudom a másfél éves kisfiamat magyar nyelvű foglalkozásokra vinni. A tanfolyam teljes mértékben beváltotta a reményeinket, sőt túl is szárnyalta. Rengeteget tanultunk, ráadásul Ada nagyon segítőkész, megértő, türelmes, túl azon, hogy csodás hangja van, és nagyon ért a gyerekekhez. A kisfiam imádja, hogy a videókon más picikkel van bemutatva egy-egy játék, és ő is rögtön akarja csinálni. A dalokat is, a játékokat is részletesen elmagyarázza, elmutogatja Ada, így könnyen meg lehet tanulni, akkor is, ha az embernek alapvetően nincs hozzá érzéke/tehetsége. Sok új mondókát, nótát, játékot tanultunk, amit a meglévő rengeteg könyvünkből se tudnék összeszedni, ráadásul ott nincs bemutatva, megtanítva. Mindenképp NAGY segítség annak is, aki otthon él, de kihagyhatatlan, ha külföldön! Nagyon ajánljuk, és nagyon köszönjük a lehetőséget!

 

Kovacsne Vamos AndreaKovácsné Vámosi Andrea:

Külföldön élünk, ezért nekünk Ada otthonDALOLÓ-ja hatalmas segítséget jelent! A fiam még anno otthon járt 4 évet oviba, ő rengeteg dolgot meg tudott tanulni az óvónéniktől, viszont a kislányom már idekinn született, és itt nincs lehetőségünk eljárni olyan közösségbe, ahol magyar gyerekek közt meg tudná ezeket a dalokat, mondókákat és játékokat tanulni. Amióta az otthonDALOLÓ tanfolyamot végezzük, rengeteg új és régi dalt, mondókát tanultunk meg együtt. Dalma lányom is sokkal többször kezdi el magától a mondókákat és ölbeli játékokat. Szerintem nagy fejlődésen ment keresztül (beszéd+szókincs tekintetében). Kicsit olyan, mintha mi is eljárnánk egy kis családias oviba, és ez nagyon jó! Az biztos, hogy mi Adának csak köszönettel tartozunk az otthonDALOLÓért, és még sokat szeretnénk tőle tanulni. Én csak ajánlani tudom más külföldön élő családnak is!

 

Banki DoraBánki Dóra:

Amikor megszülettek a gyerekeim, úgy gondoltam, mindent meg szeretnék nekik adni, amivel fejleszteni lehet őket, ami által a nagybetűs életben, a későbbiekben előnyre tehetnek szert. Szerettem volna a mozgásukat, a koncentrációjukat, a memóriájukat, a hallásukat is fejleszteni, mindenből a legjobbat adni nekik, úgy, hogy közben velem együtt élvezzék is a folyamatot. Hamarosan rá kellett jönnöm, hogy ez bizony nem megy így, mert az együtt töltött órák rovására megy a sok különóra. Aztán rátaláltam az otthonDALOLÓ-ra, ami „all in one” nyújtott mindent. Együtt vagyunk a gyerekekkel, játszva, dalolva tanulunk! Tökéletes megoldást kaptam.

 

A kincseimhez mostantól Te is hozzáférhetsz az otthonDALOLÓ online énektanfolyamon, ami egy 2 x 12 leckéből álló, komplex tudásanyag a családod részére, bárhol is éljetek a nagyvilágban!

 

 

Mondd csak, azt tudtad, hogy a zene kihat az egész személyiségre? Segíti az anya-gyermek kapcsolat kialakulását és elmélyülését, segít az érzelmek felismerésében és kifejezésében, a társas kapcsolatok alakulásában, mindemellett fejleszti a hallást, a logikai gondolkodást, a memóriát, és hatással van a fizikai jól-létre?

 

Áruld el, te tényleg szeretnéd boldoggá tenni a gyermeked?

Akkor énekelj neki!

Akkor játssz vele!

Akkor kacagjatok jó sokat!

 

 

Hiszem, hogy az énekléssel és a játékkal örömtelivé és boldoggá tudjuk tenni a szeretteink, a környezetünk és nem utolsósorban a saját magunk életét! Miért ne kezdenénk a boldogítást a legdrágább kincsünknél: a BABÁNKNÁL?

 

Szeretnéd, ha minél hamarabb beszélne? Szeretnéd, hogy tisztán ejtse a szavakat?

Mondókázz neki sokat! Aztán majd mondogassátok együtt a dajkarímeket, mondókákat!

Szeretnéd, ha nagyokat kacagna, ha fülig érne a szája, ha minél többször boldogan gurgulázna?

Játssz vele ölbeli játékokat!

Szeretnéd, ha fel tudnád vidítani, vagy épp meg tudnád vigasztalni, ha épp olyan kedve van?

Énekelj neki gyermekdalokat és népdalokat!

 

Elmondtam, MIT tegyél – az otthonDALOLÓ online énektanfolyamon pedig
elmondom és megmutatom azt is,
HOGYAN érd el ezeket az eredményeket!

 

 

Votisky PetraVotisky Petra:

Lenyűgözött Ada szakértelme, amit az otthonDaloló tanfolyamon megtapasztaltam! Olyan érzésem volt, mintha végig mellettem lenne, ahogy videón, hangfelvételen, leírásban elmutogatta,  eldalolta és elmagyarázta nekünk a dalokat, játékokat, mondókákat. Gyerekpszichológusként és magánemberként is úgy érzem, hogy minden nőnek, anyának és apának is meg kell tapasztalnia napi szinten az együtt dalolás, együtt játszás örömét a gyermekével, amihez az otthonDaloló tanfolyam részletes és praktikus támogatást nyújt.

 

Megtanítok neked 2 x 12, tapsoltató és sétáltató mondókát!
Megtanítok neked 2 x 12, tündéri ölbeli játékot!
Megtanítok neked 2 x 12, kedves és közkedvelt gyermekdalt!
Megtanítok neked 2 x 12, csodaszép (vagy éppen tréfás) magyar népdalt!
Kapsz tőlem 2-2 meglepetést is!

+ Mindezt pontos leírásokkal, szövegekkel, kottákkal, HANGFELVÉTELEKKEL (mp3) és VIDEÓKKAL, továbbá sok-sok praktikus tanáccsal, zenei alapinformációval, ötletekkel, tippekkel, néprajzi érdekességekkel… – amiket nemcsak asztali számítógépről, de táblagépről és mobiltelefonról is elérhetsz, bárhol is élj a világban, és bármerre is járj épp…

 

Nézd csak, ilyen játékokra számíthatsz:

 

Jelentkezz:

 • ha nem tudod, mit énekelj a kicsidnek! Az online tanfolyamon ugyanis megmondom, miket énekelj, sőt, meg is tanítom neked a legkedvesebb népi gyermekjátékdalokat és a legszebb magyar népdalokat!
 • ha fogalmad sincs, milyen zenés játékokat játssz vele! Az online tanfolyamon ugyanis megmondom, miket játsszatok, sőt, meg is tanítom neked a legbájosabb ölbeli játékokat, tündéri kacagtatókat: érintgetőket, simogatókat, csiklandozókat; höcögtetőket–döcögtetőket–lovagoltatókat; hintáztatókat, dülöngéltetőket, hajózókat; állítgatókat, jártatókat; tapsoltatókat…
 • ha minden óvodáskori kedvencedet elfelejtetted már, egyúttal eleged van a sok ízléstelen „gyerekslágerből”! Az online tanfolyamon ugyanis átismételjük ezeket a réges-régi dalokat, felelevenítjük, újratanuljuk, és adaptáljuk a régi tudáskincset a mai gyerekekre…
 •  Ja, hogy „hangod sincs”? Sőt, előfordul, hogy mire bátorságot merítesz végre az énekléshez, a trónörökös egyenesen lehurrog? Az baj. Akkor mindenképp a segítségemre szorulsz, hogy megmutassam neked, igenis tudsz énekelni! – de ha végképp „menthetetlen” volnál, majd én énekelek a gyermekednek! Hogy hol? Hát a saját otthonod kényelmében, mégpedig az otthonDALOLÓ online énektanfolyamon! Jelentkezz most, és élvezd ki a gyors döntés előnyeit! 

 

Aki segít neked a boldog gyermekkor megteremtésében:

Ada 2Daloló Gábor Ada (Gábor Adrienn)
Sokat látott–tapasztalt, többdiplomás koragyermekkori zenepedagógus vagyok, és persze elsősorban ANYUKA. Két csodás kisfiam van: Zalánka és Domika, és egy csinos tinilányom, Petra, akinek a pótanyukája vagyok. Szeretem a gyerekeket, szeretem a kedveset, szeretem a szépet: örömet és fényt igyekszem vinni mások életébe, ezért írom a névjegyemre, hogy baba-mama boldogító vagyok.

 

 

24 mondóka + 24 ölbeli játék + 24 gyermekdal + 24 népdal + 4 meglepetés

= Száz Szépség – 2 részben!

Nem neked való az alaptanfolyam, ha:

– kened-vágod a kisgyermekkori zenei alaprepertoárt – ez esetben neked a készülő HALADÓ tanfolyamot ajánlom: biztosan fogok tudni újdonságokat mutatni…

– eszedben sincs – legalább 12+12 alkalommal – leülni a gép elé (tablet/telefon mellé), megtanulni a tananyagot,

– nem akarsz játszani a gyermekeddel,

– nem akarsz énekelni neki,

– nem akarod látni az örömét.

 

Mit kapsz tőlem?

VIP + NAP + HOLD + CSILLAG csomagban:

 •  Hozzáférést kapsz az ONLINE leckékhez (1. vagy 2. rész): azaz 50 népi gyerekzenei kincset (12 lecke+2 meglepetés) tanulhatsz meg zárt online felületen (videókkal, hangfelvételekkel, kottákkal, szövegekkel, tippekkel, érdekességekkel). A zárt oldalhoz e-mailben kapsz hozzáférést, amint beérkezett az utalásod. A tanfolyam 4 hétig tart, hetente 3 alkalommal (mindig hétfőn, szerdán és pénteken, 10 órától) tudod elérni a leckéket a tanfolyam ideje alatt.

1. rész, 1-12. lecke:

 • 12 mondóka,
 • 12 ölbeli játék,
 • 12 gyermekdal,
 • 12 népdal,
 • 2 meglepetés.

 

2. rész, 13-24. lecke:

 • 12 mondóka,
 • 12 ölbeli játék,
 • 12 gyermekdal,
 • 12 népdal,
 • 2 meglepetés.

 

VIP + NAP + HOLD csomagban:

 • A tanfolyam végén megkapod az 50 szépséget egy dupla oktató-DVD-n, ami egy CD a hangfájlokkal, és DVD a videókkal.

 

VIP csomagban:

 •  Részt vehettek a Keresztgyerek-programban: évente 4 alkalommal (születésnap, névnap, Karácsony, Húsvét) személyes videóüzenetet kap a gyermeked tőlem, a „virtuális keresztmamijától”.
 •  2×15 perc skype-videókonzultáción személyre szabottan segítek neked a játékok kivitelezésében, a helyes mondókázás és éneklés elsajátításában.
 •  Egyedi kuponkóddal részesülhetsz a Partnereim által felajánlott, remek otthonDALOLÓ-kedvezményekből!
 •  20% kedvezményt kapsz a készülő HALADÓ tanfolyam árából (indulás: 2014 tavaszán).
 •  10-10% kedvezményt kapsz a készülő tematikus mini-tananyagok árából.

 

A következő tanfolyam időpontja:

2016. október 17. – 2016. december 9.

1. rész: 2016. október 17. hétfő – 2016. november 11. péntek – MÁR MOST JELENTKEZHETSZ!

2. rész: 2016. november 14. hétfő – 2016. december 9. péntek – MÁR MOST JELENTKEZHETSZ!

 

A megrendelő űrlapon jelöld be, melyik részt kéred! (1. rész, vagy 2. rész, vagy 1+2. rész)

A zárt oldalhoz kapott loginod az adott tanfolyami rész végéig + 2 napig érvényes!

 

 

Csomagok és árak:

VIP csomag:

Hozzáférést kapsz az ONLINE leckékhez (1. vagy 2. rész): azaz 50 népi gyerekzenei kincset (12 lecke+2 meglepetés) tanulhatsz meg zárt online felületen (videókkal, hangfelvételekkel, kottákkal, szövegekkel, tippekkel, érdekességekkel). A zárt oldalhoz e-mailben kapsz hozzáférést, amint beérkezett az utalásod. A tanfolyam 4 hétig tart, hetente 3 alkalommal (mindig hétfőn, szerdán és pénteken, 10 órától) tudod elérni a leckéket a tanfolyam ideje alatt.

A tanfolyam végén megkapod az 50 szépséget egy dupla oktató-DVD-n, ami egy CD a hangfájlokkal, és DVD a videókkal.

2×15 perc skype-videókonzultáción személyre szabottan segítek neked a játékok kivitelezésében, a helyes mondókázás és éneklés elsajátításában.

Egyedi kuponkóddal részesülhetsz a Partnereim által felajánlott, remek otthonDALOLÓ-kedvezményekből!

20% kedvezményt kapsz a készülő HALADÓ tanfolyam árából (indulás: 2014 tavaszán).

10-10% kedvezményt kapsz a készülő tematikus mini-tananyagok árából.

A tanfolyam ára:

1. rész: 12.400 Ft

2. rész: 12.400 Ft

Teljes tanfolyam (1+2. rész): 22.900 Ft

! Figyelem !
Ha devizaszámláról utalsz, akkor a bank min. 6 euro + x Ft (átutalási értéktől függő) kezelési költséget felszámol nekem, mert forintszámlája van a cégünknek, nem devizaszámlája. Ezért arra kérlek, ha teheted, FORINTSZÁMLÁRÓL utalj, ha viszont nincs ilyen lehetőséged, akkor 6 euróval többet utalj (~2.000 Ft) – a többit átvállalom én. Köszönöm!

 


NAP csomag:
(külföldi postázás!)

Hozzáférést kapsz az ONLINE leckékhez (1. vagy 2. rész): azaz 50 népi gyerekzenei kincset (12 lecke+2 meglepetés) tanulhatsz meg zárt online felületen (videókkal, hangfelvételekkel, kottákkal, szövegekkel, tippekkel, érdekességekkel). A zárt oldalhoz e-mailben kapsz hozzáférést, amint beérkezett az utalásod. A tanfolyam 4 hétig tart, hetente 3 alkalommal (mindig hétfőn, szerdán és pénteken, 10 órától) tudod elérni a leckéket a tanfolyam ideje alatt.

A tanfolyam végén megkapod az 50 szépséget egy dupla oktató-DVD-n, ami egy CD a hangfájlokkal, és DVD a videókkal. Figyelem: külföldi címre történő postázás esetén válaszd ezt a csomagot!

A tanfolyam ára:

1. rész: 8.800 Ft

2. rész: 8.800 Ft

Teljes tanfolyam (1+2. rész): 16.900 Ft

! Figyelem !
Ha devizaszámláról utalsz, akkor a bank min. 6 euro + x Ft (átutalási értéktől függő) kezelési költséget felszámol nekem, mert forintszámlája van a cégünknek, nem devizaszámlája. Ezért arra kérlek, ha teheted, FORINTSZÁMLÁRÓL utalj, ha viszont nincs ilyen lehetőséged, akkor 6 euróval többet utalj (~2.000 Ft) – a többit átvállalom én. Köszönöm!


HOLD csomag:
(magyarországi postázás!)

Hozzáférést kapsz az ONLINE leckékhez (1. vagy 2. rész): azaz 50 népi gyerekzenei kincset (12 lecke+2 meglepetés) tanulhatsz meg zárt online felületen (videókkal, hangfelvételekkel, kottákkal, szövegekkel, tippekkel, érdekességekkel). A zárt oldalhoz e-mailben kapsz hozzáférést, amint beérkezett az utalásod. A tanfolyam 4 hétig tart, hetente 3 alkalommal (mindig hétfőn, szerdán és pénteken, 10 órától tudod elérni a leckéket a tanfolyam ideje alatt.

A tanfolyam végén megkapod az 50 szépséget egy dupla oktató-DVD-n, ami egy CD a hangfájlokkal, és DVD a videókkal.

Figyelem: csak magyarországi címre történő postázás és forintszámláról megvalósuló utalás esetén válaszd ezt a csomagot!

A tanfolyam ára:

1. rész: 7.800 Ft

2. rész: 7.800 Ft

1+2. rész: 14.900 Ft

 

 


CSILLAG csomag:
(csak online)

Hozzáférést kapsz az ONLINE leckékhez (1. vagy 2. rész): azaz 50 népi gyerekzenei kincset (12 lecke+2 meglepetés) tanulhatsz meg zárt online felületen (videókkal, hangfelvételekkel, kottákkal, szövegekkel, tippekkel, érdekességekkel). A zárt oldalhoz e-mailben kapsz hozzáférést, amint beérkezett az utalásod. A tanfolyam 4 hétig tart, hetente 3 alkalommal (mindig hétfőn, szerdán és pénteken, 10 órától) tudod elérni a leckéket a tanfolyam ideje alatt.

A zárt oldalhoz kapott loginod az adott tanfolyami rész végéig + 2 napig érvényes!

A tanfolyam ára:

1. rész: 5.800 Ft

2. rész: 5.800 Ft

1+2. rész: 10.900 Ft

! Figyelem !
Ha devizaszámláról utalsz, akkor a bank min. 6 euro + x Ft (átutalási értéktől függő) kezelési költséget felszámol nekem, mert forintszámlája van a cégünknek, nem devizaszámlája. Ezért arra kérlek, ha teheted, FORINTSZÁMLÁRÓL utalj, ha viszont nincs ilyen lehetőséged, akkor 6 euróval többet utalj (~2.000 Ft) – a többit átvállalom én. Köszönöm!

 

 

Alaptanfolyami artablazat_Ada_2015

! Figyelem !
Ha devizaszámláról utalsz, akkor a bank min. 6 euro + x Ft (átutalási értéktől függő) kezelési költséget felszámol nekem, mert forintszámlája van a cégünknek, nem devizaszámlája. Ezért arra kérlek, ha teheted, FORINTSZÁMLÁRÓL utalj, ha viszont nincs ilyen lehetőséged, akkor 6 euróval többet utalj (~2.000 Ft) – a többit átvállalom én. Köszönöm!


 100% ÖRÖMGARANCIA!

Ha esetleg NEM találnál az első 3 leckében olyan mondókát/ölbeli játékot/gyermekdalt/népdalt (ez tehát összesen 12 szépség!), ami mosolyt varázsol a gyermeked arcára, visszaküldöm az általad megvásárolt csomag árát! Ezt 1 alkalmas mini skype-videókonzultációval tesztelem (bármelyik csomagot is válaszd): vagyis megnézem, mi lehet a probléma, hogy „nem működik” semmi, és javaslatot teszek arra, hogyan segíthetnék neked az örömvarázslásban. Ha azt látom, mindhárman (te, a babád, meg én) „menthetetlenek” vagyunk, már utalok is. Miért éri meg ez nekem? Azért, mert tudom, hogy ilyen malőr egyszerűen nem fordulhat elő! 🙂

Töltsd ki az űrlapot és jelentkezz az október 17-én induló otthonDALOLÓ online énektanfolyamra! Ha viszont inkább telefonon rendelnél, annak sincs semmi akadálya (+36 30 5700 414)!

Teljes neved?
E-mail címed?
E-mail címed még egyszer?
Számlázási címed? (név/cégnév, irányítószám, település, utca, házszám)
Postázási címed? (név/cégnév, irányítószám, település, utca, házszám)
Mobilszámod? (ahol elérhetlek, ha segítenem kéne)
Melyik részt kéred?
Melyik csomagot kéred?
Kedvezménykód (ha kaptál)
Milyen számláról utalsz?
Feliratkozol az otthonDALOLÓ-hírlevélre?
Elfogadod az adatkezelési irányelveket?


Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló, 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló, 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében, az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (dalolo[kukac]dalolo.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Daloló Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társasággal kötöd (8600 Siófok, Wesselényi u. 25/2. Cj: 14-06-308230).

Fizetési feltételek:
Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat és az utalásod beérkezése után a számlát. A fizetési határidő 8 nap, ezt követően az aktuális akciós ár már nem érvényes, csak az eredeti áron vásárolhatod meg a terméket/szolgáltatást.

Adatkezelési tájékoztató: http://otthondalolo.hu/adatvedelmi-tajekoztato/.