Íme, az ideális baba-mama karácsonyi ajándék!

Szeretnéd boldoggá tenni a kisgyermeked?

Szeretnél minden szépet és jót megadni neki, amit csak tudsz?

Énekelj neki! Játssz vele! Nevessetek jó sokat!

 

 • Tudod, mi az a legegyszerűbb mód, amivel mosolyt csalhatsz a gyermeked arcára?
 • Tudod, mit tehetsz azért, hogy felvidítsd, ha éppen rossz a kedve?
 • Tudod, hogyan zökkentsd ki a hisztiből, ha épp sehogy sem találja a helyét ott, ahol vagytok?
 • Tudod, hogyan csendesítsd le egy kimerítő, izgalmas nap után?
 • Tudod, hogyan gyógyítsd meg a bibiket?
 • Tudod, mivel ringasd álomba?

Én mindezt tudom, és örömmel megtanítom neked!

 • Nem tudsz – vagy épp nem is akarsz – gyerekzenés foglalkozásra járni a kicsiddel?
 • Úgyis elmászkál az öledből, nem is figyel, akkor hát „kidobott pénz foglalkozásokra járni”?
 • Ikres mama vagy (vagy van „kicsi” is, meg „pici” is), és egyszerre úgysem tudsz mindkét gyerekkel játszani?
 • Félsz, hogy mindenfélét elkaphat a babád gyerektársaságban a járványos időszakokban?
 • Nincs időd és kapacitásod rendszeresen foglalkozásra járni, néhanapján meg nem érdemes?
 • Jobban érzed magad az otthonod biztonságában, rejtve a kíváncsi tekintetek elől?
 • Nem tudsz énekelni? Neked aztán „nincs is hangod”?
 • Segítek neked!
 • Nem emlékszel a dalszövegekre?
 • Minden tudományod kimerül a Csip, csip, csókában?
 • Vagy egyszerűen csak habzsolnád a tudást és az élményt?

 

Itt van neked az otthonDALOLÓ, hadd segítsek a problémáid megoldásában!

 

Mondd csak, te tudod, hogy

 • mivel ösztönözheted a beszédre, a szavak szép kiejtésére a gyermeked?
 • mivel segítheted a mozgásfejlődését?
 • mivel teheted még erősebbé a kettőtök közötti szeretetkapcsolatot?
 • mivel veheted rá Apát, hogy ezentúl örömmel lásson hozzá a pelenkázáshoz is, ne csak a sétáltatáshoz?
 • mivel ösztönözheted a nagyobb testvért, hogy játsszon a kicsivel?

 

Ők már elvégezték az otthonDALOLÓ online énektanfolyamot:

 

Kiss AranyKiss Arany:
Ada tanfolyama a legideálisabb eszköz a gyerekeim zenei készségeinek fejlesztésére: nagy szakértelemmel és szeretettel összeállított anyag, nagyon hiteles és kedves előadásban.  Szakértelme nemcsak a zenei és nagyszerű pedagógiai tudásban rejlik, hanem abban is, ahogy meg tudja ragadni a hétköznapi gyereki reakciókat és mindezt átvezeti játékra.  Teszi mindezt hihetetlen szeretettel és kedvességgel. Pontosan ezért a 2 éves lányom egyik legfontosabb „virtuális barátja” lett, így naponta akár 20-30 alkalommal is meg kell néznünk egy-egy ölbeli játékot. Ugyanakkor Ada csodálatos hangja a 4 hónapos kisfiam első számú álomhozó Tündére is. A nehéz és a játékos, könnyed napokon egyaránt segítségemre van az anyag: ha jókedvűek, bátran alkalmazom a nagymozgást igénylő dalokat, játékokat, és fergeteges móka kerekedik belőle. Nyűgösebb napokon jöhet a szívmelegítő dalolás. Sőt, fantasztikus az az érzés, hogy ha akarom, nem is muszáj énekelnem, hiszen itt van nekünk Ada, így a gyerekeim helyesen kiénekelt dallamokkal, igényes hangzású zenével találkozhatnak. Szeretettel és tiszta szívvel ajánlom minden szülőnek, nagyszülőnek, és mindenkinek, aki a gyerekek zenei készségeinek fejlesztéséért felelősnek érzi magát!

 

Kovacs GabriellaKovács Gabriella, óvodapedagógus és koragyermekkori zenepedagógus:
Aki szeret énekelni, és szeretne gyermekének (és önmagának) örömet szerezni, annak szívből ajánlom az otthonDalolót, mert aki belekezd, lépésről-lépésre megtapasztalhatja a zenei nevelés áldásos hatását. Magas szakmai színvonalon, mégis könnyen érthetően kaptok kézbe olyan módszereket, amelyek segítségével az egyszerű mondókák és gyermekdalok varázslattá válnak, és életre szóló élményekben lesz részetek az otthonDaloló által! Az örömteli percek mellett olyan alapokat raktok le gyermeketek fejében (fülében), amelyek a későbbi tanulási folyamatokat segíti, ill. megkönnyíti.

 

 

 

Deakne Fodor AndreaDeákné Fodor Andrea:
Magyarországon élő, gyermekkora óta néptáncoló anyukaként elég sok dalt ismerek, mégis nagyon fontosnak tartottam, hogy szakavatott embertől, a gyerekek korának megfelelő dalokat és játékokat tanulhassak meg. Azt gondolom, ha az anyukák a tanfolyam anyagának akár csak töredékét is ismernék – és alkalmaznák rendszeresen –, sokkal több kiegyensúlyozott, vidám gyerek – és persze anyuka – lenne, mert az ölbeli játék nem csak a gyereknek jelent feltöltődést. Nekünk nagyon sok vidám percet szereztek már az Adától tanultak. Köszönjük!

 

 

 

A kincseimhez mostantól Te is hozzáférhetsz az otthonDALOLÓ online énektanfolyamon,
ami egy 24 leckéből álló, komplex tudásanyag a családod részére, bárhol is éljetek a nagyvilágban!

 

Tudtad, hogy a zene kihat az egész személyiségre? Segíti az anya-gyermek kapcsolat kialakulását és elmélyülését, segít az érzelmek felismerésében és kifejezésében, a társas kapcsolatok alakulásában, mindemellett fejleszti a hallást, a logikai gondolkodást, a memóriát, és hatással van a fizikai jól-létre.

 

Áruld el, te tényleg szeretnéd boldoggá tenni a gyermeked?

Akkor énekelj neki!

Akkor játssz vele!

Akkor kacagjatok jó sokat!

 

Hiszem, hogy az énekléssel és a játékkal örömtelivé és boldoggá tudjuk tenni a szeretteink, a környezetünk és nem utolsósorban a saját magunk életét! Miért ne kezdenénk a boldogítást a legdrágább kincsünknél: a BABÁNKNÁL?

 

Szeretnéd, ha minél hamarabb beszélne? Szeretnéd, hogy tisztán ejtse a szavakat?

Mondókázz neki sokat! Aztán majd mondogassátok együtt a dajkarímeket, mondókákat!

Szeretnéd, ha nagyokat kacagna, ha fülig érne a szája, ha minél többször boldogan gurgulázna?

Játssz vele ölbeli játékokat!

Szeretnéd, ha fel tudnád vidítani, vagy épp meg tudnád vigasztalni, ha épp olyan kedve van?

Énekelj neki gyermekdalokat és népdalokat!

 

Elmondtam, MIT tegyél – az otthonDALOLÓ online énektanfolyamon pedig
elmondom és megmutatom azt is,
HOGYAN érd el ezeket az eredményeket!

 

Votisky PetraVotisky Petra:
Lenyűgözött Ada szakértelme, amit az otthonDaloló tanfolyamon megtapasztaltam! Olyan érzésem volt, mintha végig mellettem lenne, ahogy videón, hangfelvételen, leírásban elmutogatta,  eldalolta és elmagyarázta nekünk a dalokat, játékokat, mondókákat. Gyerekpszichológusként és magánemberként is úgy érzem, hogy minden nőnek, anyának és apának is meg kell tapasztalnia napi szinten az együtt dalolás, együtt játszás örömét a gyermekével, amihez az otthonDaloló tanfolyam részletes és praktikus támogatást nyújt.

 

 

Megtanítok neked:

 • 24 tapsoltató és sétáltató mondókát,
 • 24 tündéri ölbeli játékot,
 • 24 kedves és közkedvelt gyermekdalt,
 • 24 csodaszép (vagy éppen tréfás) magyar népdalt,
  + kapsz 4 ráadást is!

+ Mindezt pontos leírásokkal, szövegekkel, kottákkal, HANGFELVÉTELEKKEL (mp3) és VIDEÓKKAL, továbbá sok-sok praktikus tanáccsal, zenei alapinformációval, ötletekkel, tippekkel, néprajzi érdekességekkel… – amiket nemcsak asztali számítógépről, de táblagépről és mobiltelefonról is elérhetsz, bárhol is élj a világban, és bármerre is járj épp…

Nézd csak, ilyen játékokra számíthatsz:

 

Jelentkezz:

 • ha nem tudod, mit énekelj a kicsidnek! Az online tanfolyamon ugyanis megmondom, miket énekelj, sőt, meg is tanítom neked a legkedvesebb népi gyermekjátékdalokat és a legszebb magyar népdalokat!
 • ha fogalmad sincs, milyen zenés játékokat játssz vele! Az online tanfolyamon ugyanis megmondom, miket játsszatok, sőt, meg is tanítom neked a legbájosabb ölbeli játékokat, tündéri kacagtatókat: érintgetőket, simogatókat, csiklandozókat; höcögtetőket–döcögtetőket–lovagoltatókat; hintáztatókat, dülöngéltetőket, hajózókat; állítgatókat, jártatókat; tapsoltatókat…
 • ha minden óvodáskori kedvencedet elfelejtetted már, egyúttal eleged van a sok ízléstelen „gyerekslágerből”! Az online tanfolyamon ugyanis átismételjük ezeket a réges-régi dalokat, felelevenítjük, újratanuljuk, és adaptáljuk a régi tudáskincset a mai gyerekekre…
 •  Ja, hogy „hangod sincs”? Sőt, előfordul, hogy mire bátorságot merítesz végre az énekléshez, a trónörökös egyenesen lehurrog? Az baj. Akkor mindenképp a segítségemre szorulsz, hogy megmutassam neked, igenis tudsz énekelni! – de ha végképp „menthetetlen” volnál, majd én énekelek a gyermekednek! Hogy hol? Hát a saját otthonod kényelmében, mégpedig az otthonDALOLÓ online énektanfolyamon! Jelentkezz most, és élvezd ki a gyors döntés előnyeit! 

 

Aki segít neked a boldog gyermekkor megteremtésében:

 

Ada 2Daloló Gábor Ada (Gábor Adrienn)
Sokat látott–tapasztalt, többdiplomás koragyermekkori zenepedagógus vagyok, és persze elsősorban ANYUKA. Két csodás kisfiam van: Zalánka és Domika, és egy csinos tinilányom, Petra, akinek a pótanyukája vagyok. Szeretem a gyerekeket, szeretem a kedveset, szeretem a szépet: örömet és fényt igyekszem vinni mások életébe, ezért írom a névjegyemre, hogy baba-mama boldogító vagyok.

 

 

 

Szalai_Gaal MonikaSzalai-Gaál Mónika:
Nagyon tetszik Ada közvetlen stílusa. Érezni az egész tananyagból, hogy valóban látott már „élő” gyereket, és nagyon szereti is a kicsiket! Vállalja önmagát, a gondolatait, és érezni, hogy szívét-lelkét beletette a tanfolyamba. Ez meg is látszik az eredményen!

Nem neked való az alaptanfolyam, ha:

– kened-vágod a kisgyermekkori zenei alaprepertoárt (…biztos vagy benne…?)

– eszedben sincs – legalább 24 alkalommal – leülni a gép elé (tablet/telefon mellé), megtanulni a tananyagot,

– nem akarsz játszani a gyermekeddel,

– nem akarsz énekelni neki,

– nem akarod látni az örömét.

 

Mit kapsz tőlem, ha megrendeled az otthonDALOLÓ online alaptanfolyamot?

 •  Hozzáférést kapsz az ONLINE leckékhez, azaz 100 népi gyerekzenei kincset tanulhatsz meg zárt online felületen (videókkal, hangfelvételekkel, kottákkal, szövegekkel, tippekkel, érdekességekkel). A zárt oldalhoz e-mailben kapsz hozzáférést, amint beérkezett az utalásod. A tanfolyam 8 hétig tart, hetente 3 alkalommal (mindig hétfőn, szerdán és pénteken, 10 órától) tudod elérni a leckéket, a tanfolyam időtartama alatt korlátlanul! (Tehát NEM kell a gép előtt ülnöd pont akkor, amikor a leckék elérhetővé válnak a zárt oldalon.)

 

 • Továbbá, ha kéred, a tanfolyam végén megkaphatod a 2 DVD-ből és 2 CD-ből álló oktatóanyagot is, amelyen a tanfolyami videókat és hanganyagokat találod.   [/list]

 

A következő tanfolyamok időpontja: MINDKETTŐRE MÁR MOST JELENTKEZHETSZ!

2017. december 11. – 2018. február 2.

2017. február 5. – 2018. március 30. Vedd meg a párodnak (vagy magadnak) az új év első tanfolyamát KARÁCSONYI AJÁNDÉK gyanánt, karácsonyfára akasztható, harang alakú ajándékkártya formájában!

 

A tanfolyam ára:

CSAK online tanfolyam, tehát a 2 CD és a 2 DVD nélkül: 13.400 Ft – ELŐRENDELÉSI AKCÓVAL: csak 10.900 Ft!

Online tanfolyam 2 CD-vel és 2 DVD-vel – ingyenes postázással BELFÖLDRE: 18.500 Ft

Online tanfolyam 2 CD-vel és 2 DVD-vel – ingyenes postázással KÜLFÖLDRE: 21.500 Ft

 

 

akció

 

ELŐRENDELÉSI AKCIÓ: 

Ha 2017. november 30-áig megrendeled és átutalod a  tanfolyami díjat (bármelyik turnust is választod: a december 11-ei kezdést vagy a február 5-ei kezdést), akkor MOST 2.600 Ft-tal olcsóbban, tehát KEDVEZMÉNYES ÁRON, mindössze 10.900 Ft-ért juthatsz hozzá az ONLINE tananyaghoz!

Ha karácsonyi ajándéknak szánod az online tanfolyamot, akkor postai úton eljuttatom a címedre a nyomtatott, harang alakú ajándékkártyát, amit meglepetés gyanánt felakaszthatsz a karácsonyfára.  🙂 

Az otthonDALOLÓ online alaptanfolyam KEDVEZMÉNYES ára: 10.900 Ft
(DVD+CD szettek nélkül)!

Ha kéred a DVD+CD szetteket is, akkor 7.600 Ft-tal többet utalj, összesen 18.500 Ft-ot (belföldre postázás esetén), ha pedig külföldre kell küldenem, akkor 21.500 Ft a tananyag ára, postaköltséggel együtt..

! Figyelem !
Ha devizaszámláról utalsz, akkor a bank min. 6 euro + x Ft (átutalási értéktől függő) kezelési költséget felszámol nekem, mert forintszámlája van a cégünknek, nem devizaszámlája. Ezért arra kérlek, ha teheted, FORINTSZÁMLÁRÓL utalj, ha viszont nincs ilyen lehetőséged, akkor kb. 6 euróval többet utalj (~2.000 Ft)  – a többit átvállalom én. Köszönöm!

 

 

Töltsd ki az űrlapot és jelentkezz a december 11-én vagy február 5-én induló otthonDALOLÓ online énektanfolyamra! Ha viszont inkább telefonon rendelnél, annak sincs semmi akadálya (+36 30 5700 414)!

Teljes név
E-mail cím
Melyik tanfolyamra jelentkezel?
Számlázási cím (név/cégnév, irányítószám, település, utca, házszám)
Ajándékba adod a tanfolyamot?
Postázási cím – csak ha kéred a nyomtatott kupont! (név/cégnév, irányítószám, település, utca, házszám)
Mobilszámod? (ahol elérhetlek, ha segítenem kéne a belépéshez)
Milyen számláról utalsz?
Feliratkozol az otthonDALOLÓ-hírlevélre?
Elfogadod az adatkezelési irányelveket?


 

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló, 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló, 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében, az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (dalolo[kukac]dalolo.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Daloló Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társasággal kötöd (8600 Siófok, Wesselényi u. 25/2. Cj: 14-06-308230).

Fizetési feltételek:
Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat és az utalásod beérkezése után a számlát. A fizetési határidő 8 nap, ezt követően az aktuális akciós ár már nem érvényes, csak az eredeti áron vásárolhatod meg a terméket/szolgáltatást.

Adatkezelési tájékoztató: http://otthondalolo.hu/adatvedelmi-tajekoztato/.