Már ilyen is van: Karácsonyi dalválogatás! (CD-n)

 

Transparent_Gold_Deco_Christmas_Tree_ClipartTransparent_Gold_Deco_Christmas_Tree_ClipartTransparent_Gold_Deco_Christmas_Tree_Clipart

Többen megkerestek azzal, hogy szívesen hallgatnának tőlem karácsonyi dalokat, de már kinőtt a gyermekük az ölbeli játékos-mondókás korszakból, ezért úgy vélik, nem éri meg nekik megvenni a Karácsonyi otthonDALOLÓ DVD+CD-szetteket (ünnepi gyermekdalok, karácsonyi népi énekek, mondókák, ölbeli játékok 2 DVD-n + 2 CD-n + szövegek + színezők + meglepetés). Mások azt írták, nagyon örülnének mindkét összeállításnak, de egyelőre sajnos nem futja rá a karácsonyra szánt szűkös keretből… 

Erre mit tettem én?

Úgy döntöttem – korábbi elképzelésem ellenére -, hogy kiadok CD-n egy dalválogatást, ami kicsiknek-iskolásoknak-felnőtteknek is ideális, és persze olcsóbb, mint a 4 lemezes teljes Karácsonyi otthonDALOLÓ.

Így hát összeszedtem a legkedvesebb karácsonyi dalaimat, szám szerint 12-t, legépeltem a szövegeket is, és betettem a nagy (DVD) tokba a korong mellé, hogy azonnal kéznél legyenek. Vannak, akik látni is szeretik, amit hallanak, hát miért is ne? 🙂

Nézd csak, ezek a dalok találhatók a lemezen:

1. Öröm hallik

2. Betlehem kis falucskában

3. Pásztorok, keljünk fel

4. Mennyből az angyal

5. Ó, gyönyörű szép

6. Kiskarácsony, nagykarácsony

7. Jaj, de pompás fa

8. Hull a hó, hull a hó

9. Hull a hó is, fúj a szél is

10. Szálljatok le, szálljatok le

11. A hajnali harangszónak

12. Adjon Isten minden jót

 

És így néz ki a borító:

 

„Mennyből az angyal” - karácsonyi dalválogatás (CD)

Ez pedig maga a CD:

 

Karácsonyi dalválogatás CD

 

Hallgass bele:
(Pásztorok, keljünk fel – CD/3. track)

 

 

Remélem, neked is örömet szerzek ezzel az ünnepi dalválogatással! Ha szívesen megtanulnád a dalokat, ne késlekedj a megrendeléssel, hogy időben megkapd a lemezed!  

Fontos tudnivaló: a dalokat olyan hangmagasságon énekelem és zongorázom, hogy TE is könnyedén meg tudd azokat tanulni, és énekelhesd velem. A kisgyerekeknek ennél magasabban kell énekelniük! – de én közvetlenül csak TÉGED tanítalak, nem pedig a gyermeked!

 

Töltsd ki MOST a megrendelő űrlapot, és hamarosan kézbe veheted a Mennyből az angyal című, karácsonyi dalválogatás CD-met!

 

A „Mennyből az angyal” karácsonyi dalválogatás CD ára

– INGYENES belföldi postázással – csak 2.400 Ft! 

 

Szeretettel várom a TE megrendelésed is!

 

Daloló Gábor Ada
okl. koragyermekkori zenepedagógus

 

single_19-44x60

 

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló, 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló, 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében, az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (dalolo[kukac]dalolo.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Daloló Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társasággal kötöd (8600 Siófok, Wesselényi u. 25/2. Cj: 14-06-308230).

Fizetési feltételek:
Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat, és az átutalásod beérkezése után a számlát, egyúttal azonnal küldjük a megrendelt terméke(ke)t. A fizetési határidő 5 nap.

Adatkezelési tájékoztató: http://otthondalolo.hu/adatvedelmi-tajekoztato/.