Karácsonyi DVD+CD-szettek az ünnep meghittségéért

Christmas_Red_White_Balls_Ornament_PNG_Picture

 

Nemsokára itt az év legnagyobb


– és talán nálatok is a legszebb – 


családi ünnepe:

 

KARÁCSONY!

 

Sokan alig várják már (mint én is), mások meg minden egyes nappal egyre jobban berzenkednek tőle, ahogy közelebb kerülünk az ünnephez és a „felhajtáshoz”. A bevásárlóközpontokban óriási a tömeg, tucatáruk várják az akcióra éhes vevőket, és persze már november eleje óta kommersz karácsonyi zenék dőlnek ránk a hangszórókból… Minden a (talmi) csillogásról és a fogyasztásról szól. Ember legyen a talpán, aki ebben a hangzavarban észreveszi egyáltalán, miről – pontosabban KIRŐL! – szól a Karácsony, és észreveszi ÖNMAGÁT is az ünnepi készülődésben… 

Nekünk, akik a 21. században élünk, egyfelől nagyon könnyű ünnepelnünk, hiszen minden jóformán csak karnyújtásnyira (akarom mondani: pénztárcányira) van, másrészt nagyon nehéz ünnepelnünk, mert ELCSENDESEDNI, LÉLEKBEN KÉSZÜLŐDNI mindig sokkalta nehezebb, mint eleget tenni a kívülről jövő elvárásoknak. Az ünnep, főleg a Karácsony, megállásra késztet bennünket. De hogyan lehet az amúgy is roppant terhelt hétköznapi, pláne az ünnepre készülődő hajszában MEGÁLLNI? Hogyan tudunk kiszakítani egy kis darabot a zakatoló időből, hogy EGYMÁSRA és MAGUNKRA is figyeljünk?

 

Énekléssel, játszással, zenehallgatással!

 

– és persze egyéb „technikákkal”, de én leginkább ehhez a háromhoz értek,
ezért téged is ezekben tudlak SEGÍTENI.

 

Transparent_Christmas_Bells_with_Red_Bow_Clipart

 

Számodra öröm az ünnep? Vagy talán nyűg?

Bármelyik csoportba tartozz is, tudok neked valami olyasmit ajánlani, ami segít az otthoni ünnepi hangulat megteremtésében, és ami leveheti az ajándékozás gondjának terhét is a válladról!

 

 Itt van neked a Karácsonyi otthonDALOLÓ, 1-2. rész:
2 DVD+ 2 CD együtt!

 

1. rész:

„Öröm hallik…”

2. rész:

„Adjon Isten minden jót”

 

 Mindkét ünnepi kiadvány tartalmaz egy DVD-t és egy CD-t, ahol videók és hangfájlok segítségével tanulhatod meg a legaranyosabb, ünnephez kapcsolható ölbeli játékokat, mondókákat, karácsonyi népi énekeket és köszöntőket, és az édes téli gyermekdalokat.

Hogyan? Én énekelek és zongorázom, ill. gyerekekkel játszom – és el is magyarázom – az ölbeli játékokat, amiket egészen biztosan élvezni fog a TE Kicsikéd is!

Mindkét kiadvány oktatóanyag: az a célja, hogy TE is megtanuld ezeket a téli – népi és komponált – gyerekzenei kincseket, és kellemes, ünnepi hangulatot tudj varázsolni a családodnak. Itt találod a tartalomjegyzéket: http://otthondalolo.hu/tanfolyamok/karacsonyi-dvd/.

A DVD-t számítógépen is nézheted, és persze hagyományos DVD-lejátszóval is lejátszhatod. A CD-n pedig audio-kiterjesztésű fájlok találhatók, ez azt jelenti, hogy a lemez hallgatható hagyományos CD-lejátszókon, valamint autóban és számítógépen, ill. DVD-lejátszón is.

Christmas_Gift_Boxes_PNG_Clipart

AJÁNDÉKNAK IS KIVÁLÓ MEGOLDÁS!

 

Ó, és mivel karácsonyi ajándékozós kedvemben vagyok, ha december 15-éig rendelsz, megkapod hozzá a * TÉL * online minitanfolyamot is! 

 

Mitől is oktatóanyag a Karácsonyi otthonDALOLÓ?

 

– a dalokat olyan hangmagasságon énekelem, ami kényelmes az anyukáknak, hiszen az a célom, hogy mindenki meg tudja tanulni azokat!

– a legtöbb dal hangneme azonos, így egymás után is jól énekelhetőek

– zongorakísérettel énekelek, mert a harmóniákkal gazdagabb a hangzás

– az ölbeli játékoknál engem vesz a kamera, hogy látni lehessen az adott játék mozdulatait

– a mondókákból Molnár Bettina kedves rajzaival egyszerű kis „videoklipeket” készítettem, hogy nézegethessétek a Kicsiddel, miközben te ügyesen megtanulod a szövegeket. Képzeld csak, ezekből a rajzokból színezőket is készítettem, amiket egy zárt oldalról le tudsz tölteni, hogy miközben hallgatjátok a CD-t (vagy félszemmel nézitek a DVD-t), egy kis kézműveskedéssel: firkálással, színezéssel, maszatolással is tudjatok készülni az ünnepre! (A zárt oldal linkje a DVD-tokban található.)

– a dalok, játékok, mondókák szövegeit is megtalálod a zárt oldalon

– a CD a DVD melléklete, önállóan nem forgalmazom. Arra szolgál, hogy gyakorolni tudd a dalokat vezetés, mosogatás, tornázás, szoptatás stb. közben. Minél többször hallgatod meg, annál hamarabb az emlékezetedbe vésed a dallamokat. Ugyanez érvényes a Kicsidre is: ha már legalább 3-4 éves, számíthatsz rá, hogy ripsz-ropsz elkezdi dudorászni, énekelni a dalokat, és persze mondogatni a mondókákat – ha kellően sokszor hallgatjátok/nézitek a dalokat és játékokat.

 

 

Íme, egy kedves ölbeli játék az 1. DVD-ről:
(kattints a videó jobb alsó sarkára a teljes képernyős nagyításért!)

 

A Te családod hogyan készülődik az ünnepre?

Te mivel tudod ráhangolni a kisgyermeked a Karácsony méltó megünneplésére?

Mit teszel azért, hogy a legféltettebb Kincsed legyen a középpontban?

Hogyan teremtesz felejthetetlen pillanatokat a szeretteidnek?

Hogyan varázsolsz szívekbe égetett, örök emlékeket a Karácsonyokból?

Large_Transparent_Christmas_Tree_with_Ornaments_Clipart

 

Visszaemlékszem gyermekkorom Karácsonyaira: a csillogó karácsonyfa színeire, a sülő-fővő ételek mennyei illatára, a boldog izgatottságomra, ami nőttön-nőtt, ahogy közeledtünk Szenteste felé… Mégis, van valami, ami nemcsak a fizikai érzékeimre hatott, hanem megrezgette lelkem legbensőbb húrjait is, és fénnyel töltött be, forró szeretettel árasztott el: a közös éneklés a fa alatt!

 

Hadd segítek neked a Karácsonyi otthonDALOLÓ DVD-kkel!

– megtanulhatsz 2 x 26, téli és ünnepi gyerekzenei kincset, DVD és CD segítségével (+ szövegek a zárt oldalon)

– a kedves ölbeli játékok játszásával még közelebb kerülhettek egymáshoz a Kicsiddel, és ez az érzés nem múlik el az ünnepek után sem…

– Apa is beszállhat a mókázásba, éneklésbe! – milyen kevés az ideje rátok év közben, nemde…?

– süthettek-főzhettek, takaríthattok, kézműveskedhettek, miközben énekeltek, mondókáztok – akár kettesben, akár „velem”, a CD hallgatása vagy DVD nézése közben 

– ha már bölcsődés-óvodás a gyermeked, együtt énekelhetitek a dalokat a csodálatos karácsonyfátok alatt

– az új tudásotokkal elkápráztathatjátok a nagyszülőket és a rokonokat – micsoda boldogság lesz számodra is, ahogy énekel a gyermeked, és ahogy együtt énekeltek! 

 

Transparent_Christmas_Pine_Cones_PNG_Clipart

 

 Most még nem késő beszerezned ezt az időtálló, értékes oktatóanyagot!

Most még nem késő megtanítanod a családtagjaidnak a Karácsonyi otthonDALOLÓ kincseit!

Most még nem késő, hogy AJÁNDÉKBA add a DVD-ket kisgyermekes barátaidnak,
családtagjaidnak, rokonaidnak!

 

Emlékszem, ahogy állok Édesanyámmal a karácsonyfa előtt, fogjuk egymás kezét, és el-elcsukló hanggal, végtelenül megilletődve, megejtő ártatlansággal énekeljük az örök karácsonyi éneket: a Mennyből az angyalt. Aztán a Pásztorok, pásztorokat, a Csendes éjt, a Csordapásztorokat, és így tovább… Fogjuk egymás kezét, szorosan, bátorítón, óvón, és teli torokból zengjük az énekeket. Aztán egyre homályosabbá válik a kép… A csillogó fények összemosódnak, a torkom elszorul, és már csak a színes fényekben lángoló fát látom, és csak a kezem szorítását érzem, és távolról hallom Édesanyám csengő hangját, és valahol nagyon messze vagyok, valahol nagyon fent, és megfoghatatlan, éteri köröttem minden… Aztán csend van. Mély, megrendítő, érzésektől hangos csend. Karácsony van. Együtt vagyunk. A kis Jézus megszületett, él, és mindig is élni fog, és mi is itt vagyunk: hol jobban, hol rosszabbul, de megvagyunk. Együtt vagyunk!

 

 

Íme, az egyik kedvenc dalom a 2. DVD-ről:
(kattints a videó jobb alsó sarkára a teljes képernyős nagyításért!)

 

 

Most, hogy már felnőtt nő és anya vagyok magam is, igyekszem a régi, gyermekkori hagyományainkba bevonni a gyermekeimet is, a férjemet is. Ha lehet, még nagyobb izgalommal várom a Szentestét, mint régen, hiszen most már én vagyok az „angyalka”, az én feladatom, hogy boldoggá tegyem a szeretteimet: a két kisfiamat, az ajándéklányomat, a férjemet, és persze az édesanyámat. Most már többet megértek a Szent Születés csodájából is, átérzem a Boldogságos Szűz örömét, így még tartalmasabb, még gazdagabb az ünnepem.

Legyél te is ANGYALKA:
énekelj sokat otthon, és játszd az ölbeli játékokat a Kicsiddel!

– a mit? és a hogyan? kérdésekre tudok választ adni
a Karácsonyi otthonDALOLÓ-val!

 

 

Szívvel-lélekkel, odaadással, ajándékozó szeretettel készítettem neked ezeket a DVD-ket az idei és a jövőbeni Karácsonyaitok meghittebbé és örömtelibbé tételére! Ajándékozd meg magad és a családodat – vagy a barátaidat, szeretteidet – a Karácsonyi otthonDALOLÓ-val!

 

 

 

 

Töltsd ki MOST a megrendelő űrlapot, hogy biztosan megkapd a csomagot a karácsonyi forgatagban (főleg akkor siess, ha külföldön élsz!)

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló, 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló, 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében, az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (dalolo[kukac]dalolo.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Daloló Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társasággal kötöd (8600 Siófok, Wesselényi u. 25/2. Cj: 14-06-308230).

Fizetési feltételek:
Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat, és az átutalásod beérkezése után a számlát, egyúttal azonnal küldjük a megrendelt terméke(ke)t. A fizetési határidő 5 nap.

Adatkezelési tájékoztató: http://otthondalolo.hu/adatvedelmi-tajekoztato/.

Ha szívesen olvasnál tőlem a kisgyermekkori zenei neveléssel kapcsolatban fontos információkat, hasznos tippeket, tanácsokat, akciós ajánlatokat, javaslom, iratkozz fel az otthonDALOLÓ hírlevélsorozatra, ITT!