E-BOOK

Figyelem!

A feliratkozás ÁTMENETILEG szünetel!

 

Írtam neked egy INGYENES E-BOOKOT a babazene áldásos hatásairól, a koragyermekkori zenei élményszerzés hasznáról. Ha szeretnéd megtudni, miért érdemes már egészen korán énekelned és mondókáznod a gyermekednek, miért rendkívül fontos, hogy ölbeli játékokat játssz vele, ne habozz kitölteni az alábbi feliratkozó űrlapot! 

Az e-bookot (PDF) weboldalról tudod majd letölteni, amihez a linket e-mailben kapod meg, amint feliratkoztál.

Ha nem valós, vagy hibás e-mail címet adsz meg, akkor nem jutsz hozzá az anyaghoz. Ha lehet, NE citromail-es, vagy freemail-es címmel iratkozz fel, mert spamnek jelöli a szerver a címed, ill. a spam mappába kerül a levelem. Ha Gmail-es címmel iratkozol fel, esélyes, hogy a levél nem az Elsődleges /Primary mappádba, hanem a Promóciók / Promotions mappába érkezik be. Ekkor csak húzd át a levelet az Elsődleges / Primary mappába, így a későbbi hírlevelek is ide érkeznek majd.

Az e-bookra való feliratkozással elfogadod, hogy értékes, az otthonDALOLÓ témájához kötődő információkról hírleveleket küldök neked (értesítés hírekről, akciókról, az otthonDALOLÓ termékeiről, szolgáltatásairól, nyereményjátékokról). A hírlevelekről bármikor leiratkozhatsz (az abban található linkre való kattintással)!

E-mail címed?*
Teljes neved?*
Elfogadod az adatkezelési irányelveket?