Daloló Gábor Ada

Daloló Gábor Ada Sokat látott-tapasztalt, többdiplomás koragyermekkori zenepedagógus és szöveggondozó vagyok. Kevésbé hivatalosan: baba-mama boldogító és szövegdoki, művészibben: a hangok és betűk szerelmese.

Elsősorban persze anyaként élem a mindennapjaimat: Zalánka és Domika édesanyja, és – férjem révén – a kamasz Petra  lánykám pótanyukája vagyok. Gábor Adrienn a becsületes nevem, de mindenki Adának ismer. FB-on „Daloló Gábor Ada” néven találhatsz meg.

Szeretem a gyerekeket, szeretem a kedveset, szeretem a szépet: örömet és fényt igyekszem vinni mások életébe, ezért írom a névjegyemre, hogy baba-mama boldogító vagyok. Én nem dolgozom: mindig küldetést teljesítek! Ezért – amióta az eszemet tudom – intenzív hivatástudattal rendelkezem. Most éppen az a célom, hogy minden, eddig megszerzett tudáskincsemet átadjam neked, hogy színt, vidámságot, életet vigyek azokba a perceitekbe, amik rászorulnak e javakra.

Sajnos nekem nem volt élménydús gyerekkorom (a szüleim éjt nappallá téve dolgoztak, testvérem meg nem volt), ezért benső késztetést érzek arra, hogy hozzájáruljak a világra születő, magyar gyermekek boldog gyermekkorához, és – érdekes módon – ezáltal „gyógyulok” magam is.  Hiszem, hogy az énekléssel és a játékkal örömtelivé és boldoggá tudjuk tenni a szeretteink, a környezetünk és nem utolsósorban a saját magunk életét! Miért ne kezdenénk a boldogítást a legdrágább kincsünknél: a BABÁNKNÁL? – erre szolgál az otthonDALOLÓ.

Itt vagyok tehát: neked és a gyermekednek, és remélem, megengeded, hogy örömet csempésszek a hétköznapjaitokba!

otthonDALOLÓ – ÉLMÉNYZENE a családodban,

Daloló Gábor Adával

 

Adaságok:

Itt érheted el az otthonDALOLÓ tudáskincset és élménytárat.

Ha szeretnéd megismerni a Keresztgyerek-programot, kattints ide.

Itt a Partnereimet és az általuk felajánlott kedvezményeket találod.

A velem készült interjúkat itt olvashatod el.

Ha kíváncsi vagy az életutamra, kattints ide.