Ajándékutalványok

Küldj otthonDALOLÓ AJÁNDÉKUTALVÁNY-t

a kisbabás/kisgyermekes családtagjaidnak, barátaidnak!

 

 

Nincs más teendőd, mint kitölteni az oldal alján található megrendelő űrlapot, és rendezni a számlát (a megrendeléskor kapsz egy levelet, amiben részletesen tájékoztatlak a fizetési módokról).

 

Kérheted az ajándékutalványt ONLINE formában:

Ekkor a választott ajándékutalványt a megadott adatoknak megfelelően kitöltöm, és képfájlként továbbítom az ajándékozandó személy e-mail címére. Az ajándékutalvány sorszáma a megrendelő személyéhez kötődik, csak egyszer használható fel.

 

Kérheted VALÓDI, KÉZZELFOGHATÓ utalványként:

Ekkor a választott ajándékutalványt a megadott adatoknak megfelelően kitöltöm, nyomtatom, és postázom a megajándékozandó személy címére. Ez esetben a postaköltséggel is számolnod kell (elsőbbségi, ajánlott levél belföldre: 450 Ft, külföldre: 960 Ft, Európán kívülre: 1.250 Ft.)

 

Ezek közül az utalványok (címletek) közül választhatsz:
(természetesen a dátumot mindig aktualizálom!)

 

_AJÁNDÉKUTALVÁNY_3 ezer_2015

 

_AJÁNDÉKUTALVÁNY_5 ezer_2015

 

 

 

_AJÁNDÉKUTALVÁNY_10 ezer_2015

 

 

És hogy te se maradj ajándék nélkül:

Köszönetképpen a megrendelésedért :), ezzel az online ajándékutalvánnyal ajándékozlak meg, amit TE használhatsz fel a 2018. évben, ha úgy tartja kedved!

 

 

_AJÁNDÉKUTALVÁNY_viszontajándék_500_2015

 

 Töltsd ki a megrendelő űrlapot MOST:

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

A megrendelő e-mail címe*
A megrendelő neve (vezetéknév és keresztnév)*
A megrendelő mobilszáma*
Az ajándékutalvány értéke*
ONLINE kéred?*
VALÓDI, KÉZZELFOGHATÓ utalványt kérsz? (+postaköltséggel számolj!)*
A megajándékozandó személy neve (vezetéknév és keresztnév)*
A megajándékozandó személy e-mail címe (csak, ha ONLINE kéred az utalványt!)*
A megajándékozandó személy postacíme (irányítószám, település, utca, házszám, emelet/ajtó)*
Az ajándékozás alkalma*
Elfogadod az adatkezelési irányelveket?*


Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló, 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló, 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében, az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (dalolo[kukac]dalolo.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Daloló Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társasággal kötöd (8600 Siófok, Wesselényi u. 25/2. Cj: 14-06-308230).

Fizetési feltételek:
Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat, és az átutalásod beérkezése után a számlát, egyúttal azonnal küldjük a megrendelt terméke(ke)t. A fizetési határidő 5 nap.

Adatkezelési tájékoztató: http://otthondalolo.hu/adatvedelmi-tajekoztato/