Adatvédelmi tájékoztató

Az otthonDALOLÓ és a DALOLÓ – koragyermekkori zenei nevelési közösségi és szakmai – oldal látogatói az oldalon található bármely űrlap (hírlevél-feliratkozás, tanfolyami megrendelés, termékmegrendelés) önkéntes kitöltésével hozzájárulnak ahhoz, hogy a Daloló Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság (8600 Siófok, Wesselényi u. 25/2.; adószám: 22536587-2-14; telefonszám: +36 30 5700 414) információt vagy reklámajánlatot küldjön részükre a megadott elérhetőségeik bármelyikére. A hírlevelekről a leiratkozás minden levél alján biztosított. Jelen adatvédelmi tájékoztató nem teljes, a vonatkozó törvényeket az adatkezeléseink kapcsán betartjuk.

Az adatokat a Bithuszárok Bt. (listamester.hu) szerverein tároljuk, illetéktelen harmadik személy nem férhet hozzá azokhoz.
Minden adatvédelmi kérdésben a vonatkozó törvényeknek megfelelően járunk el.

Ajánlatainkban koragyermekkori zenei nevelési és gyermeknevelési, gyermekgondozási témákban kínáljuk saját vagy partnereink szolgáltatását.

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) 68. § (6) bekezdése alapján a NAIH-70520/2013. nyilvántartási számon nyilvántartásba vette a Daloló Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. fenti célokra irányuló, önkéntes adatgyűjtő tevékenységét.